3 години гаранция!

NAPCO - PIR1500

9.1m x 9.1m Широка зона на покритие. Супер компактни размери. SSP™ (Signal Selective Processing). Удобен за монтаж на ъгъл или стена с възможност за регулиране в хоризонтална и вертикална посока. EMI-/RMI-/Lightning Protection.

-USA

цена : 15,00лв с ДДС

в наличност

3 години гаранция!

NAPCO - PIR1510

9.1m x 9.1m Широка зона на покритие. Супер компактни размери. SSP™ (Signal Selective Processing). Удобен за монтаж на ъгъл или стена с възможност за регулиране в хоризонтална и вертикална посока. EMI-/RMI-/Lightning Protection. Охрана на зоната под детектора.

-USA

цена : 25,00лв с ДДС

в наличност

3 години гаранция!

NAPCO - C100STE20

Комбиниран PIR и MW детектор .6m x 6m Зона на покритие. Доказана адаптивна технология. Микропроцесорен контрол на фалшивите сигнали . Удобен за монтаж на ъгъл или стена с възможност за регулиране в хоризонтална и вертикална посока. EMI-/RMI-/Lightning Protection до 30 V/m. Истинска температурна компенсация.

-USA

цена : 39,00лв с ДДС

в наличност

5 години гаранция!

AMC - Smile16

Цифров пасивен IR датчик с два елемента и микропроцесорно управление. Регулиране диапазона на покритие от 3 до 18м. и ъгъл от 90 градуса, като се осигурява висок имунитет от фалшиви аларми. Лесен за работа, без винтове на капака и платката на датчика.

Произведено в Италия.

цена : 19,20лв с ДДС

в наличност

5 години гаранция!

AMC - Mouse07

Двоен датчик с PIR и микровълнов детектор. Обработката на сигнала покрива диапазон от 15м. и ъгъл от 90 градуса, като се осигурява пълен имунитет от фалшиви аларми. Възможност за работа AND или OR. Лесен за работа, без винтове на капака и платката на датчика.

Произведено в Италия.

цена : 33,00лв с ДДС

в наличност

5 години гаранция!

AMC - Mouse01

Двоен датчик с PIR и микровълнов детектор. Обработката на сигнала покрива диапазон от 15м. и ъгъл от 90 градуса, като се осигурява пълен имунитет от фалшиви аларми. Антимаскинг функция. Лесен за работа, без винтове на капака и платката на датчика.

Произведено в Италия.

цена : 48,00лв с ДДС

изчерпана наличност

2 години гаранция!

AMC - Promask

Двоен датчик с PIR и микровълнов детектор. Обработката на сигнала покрива диапазон от 15м. и ъгъл от 90 градуса, като се осигурява пълен имунитет от фалшиви аларми. Пълен антимаскинг функция и на двата детектора.

Произведено в Италия.

цена : 54,00лв с ДДС

в наличност

5 години гаранция!

AMC - Smile18

Пасивен IR датчик с два елемента. Обработката на сигнала покрива диапазон от 15м. и ъгъл от 90 градуса, като се осигурява висок имунитет от фалшиви аларми. Възможност за работа при екстремни условия - висока температура и влажност. Лесен за работа, без винтове на капака и платката на датчика.

Произведено в Италия.

цена : 14,40лв с ДДС

в наличност

Системи за комуникация, сигурност и контрол